perjantai 3. heinäkuuta 2015

Matkakoira

Meidän tyttö tykkää matkustella. Pääsääntöisesti on menty autolla. Toistaiseksi siis. On meillä ollut vakavia keskusteluja pidemmälle matkustamisesta yhdessä koko perhe, ihan jopa lentokoneella. Mutta katsotaan mitä keksitään, mihin mennään ja koska.
Ajettiin tänään Kristiinankaupunkiin, se on nyt siis pohjoisin paikka missä Sessa on käynyt. Siis tähän asti mutta tämä on vasta alkua. Princess tulee näkemään varmasti enemmän! Hänen majesteettinsa mielestä ehdottomasti pähein paikka oli kalasavustamo jossa piipahdimme kotimatkalla. Sinne kun sai tulla koirakin sisään asti! 

Shelikes to travel. Mostly by car. By now. But we have had serious talks about travelling even further, perhaps even by aeroplane, again, we´ll see where and when.
We just drove to Kristiinankaupunki last weekend, so it´s the northest place she´s been so far but this is just a start.She wants to see more! The coolest place for her was deffinitely in Merikarvia when we drove back, they let her inside a fish smokery! Those smells! And tastes! Oooh, heaven, just heaven..

Terkut Kristiinankaupungista! Ja kalasavustamolta Pröttikarvialta. Ne tuoksut, ooh. Ja maut, kaksois-ooh! Sain maistaa savusilakkaa vaikka ei sitä kuulemma lueta raakaruokaan. Kiva retki kaikenkaikkiaan! Greetings from Kristiinankaupunki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti