tiistai 21. huhtikuuta 2015

Vapaa kuin taivaan lintu

4. yhteinen viikko menossa. Sessa on edelleen kuin enkeli. Tosin ajoittain hyvin varovainen ja ujo enkeli. Ollaan yritetty aktivoida ja leikityttää häntä leluilla, mutta lelut eivät ole Sessan juttu. Ja ei kai ihme, tuskin on entisessä elämässään kovasti lelujen kanssa pelehtinyt. No, mutta aika varmasti parantaa ja aikaahan meillä on. Meillä ei ole ollut vielä mahdollisuutta - eikä oikein haluakaan päästää Sessaa hihnatta  juoksemaan mutta tänään lenkillä löysimme oivan paikan kokeilla vapautta. Metsikön keskellä oiva nurmipohjainen monttu joten suuntasimme sinne. Olin aivan varma että kun irrotan hihnan niin Princess säntää nurmikenttää ristiin rastiin kuin kevätlaitumelle päässyt lehmä. Juu ei. Hän jäätyi. Muutama varovainen juoksuaskel ja sitten jäätyminen. Yritin juosta edellä, sivulla, heittää keppiä, pyöriä pitkin nurmea. Juu ei. Prinsessa istuu kuin patsas. Toivon sydämestäni että kukaan ei nähnyt montussa hullun lailla juoksevaa naisihmistä jonka koira istui kuin jääpatsas kuono kohti aurinkoa välinpitämättömän näköisenä. Jatkoimme siis lenkkiä, hihnan kanssa. Hyvä alkuhan tämä jo oli...

Our 4th week together. She´s still an angel, though a little shy angel every now and then. It´s hard to get her excited about playing or running around. She´s still  a bit cautious. Well, I´m sure time will heal. And we have lots of time.
Haven´t have chance to let her go free outside, today we found a place to try that. I was sure she´s gonna run like a cow on spring-field when I unlock the leash... Nope. She froze. I tried to run ahead, throw a stick, roll over the lawn... Nope. Still frozen. I hope nobody saw us. Human running like a maniac around the field and a frozen dog watching what on earth is that woman doing.

Joo-o, en nyt tajua mitä tuo nainen kohkaa hullun näköisenä ympärillä ja ympäriinsä. Mä nyt mielellään ihan rauhassa paistattelisin tässä auringossa. Relaa ihminen. Okay, I don´t know what this is all about. My human is running around like a maniac.. She says I´m free to go and run. Run where..? I´d rather just relax here and pose in the sun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti