sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Ensimmäisen päivän ilta

Uskomaton tyttö! Ensimmäinen päivä alkaa olla takana ja kaikki on sujunut ihan loistavasti. Ruoka maistuu, kävelyt ulkona hihnassa käy kuin vanhalta taitajalta ikään, ja se palvova rakkaus sekä kiintymys meitä kohtaan! Mieheni nauraa että minulla on uusi varjo, niin sikeästi ei Princess nuku että pääsisin ilman varjoani käymään edes vessassa. Vessasta puheen ollen, muutama pikku pisu on lirahtanut lattialle ja matolle. Osa niistä selkeitä merkkaamisia, sillä Viivin - edellisen rakkaamme tuoksut ovat varmasti vielä voimakkaasti läsnä. Ollaan lähdetty heti vahingon jälkeen hihnan kanssa ulos jossa onkin pissannut hetimmiten uudelleen valtaisien kehujen ja kiitosten kera. Eiköhän se sisään pisuttelu unohdu kohtsillään.
Ainoat murheen aiheet ovat ensinnäkin se että Princess juo tosi vähän, voisin sanoa että juurikaan lainkaan. Tiedä sitten onko vielä stressiperäistä mutta seuraamme tilannetta tiiviisti. Toinen murhetta aiheuttava asia on jatkuva rapsuttelu - siis Princessin. Rapsuttelee itseään tämän tuon ja ihan päästä varpaisiin. Tuskaista katsoa kun ei tiedä miten toista voisi auttaa. Päällimmäisenä pelkona on tietysti allergiat.. Ruokavalio on jo valmiiksi vehnätön, mutta aiheuttajana voi olla mikä tahansa ruoka-aine.. tai aine. Ensi viikolle on onneksi tohtorille aika tilattuna tulotarkastukseen joten saamme mahdollisesti tähänkin selvyyttä.
Kaiken kaikkiaan aivan mahtava suhtautuminen elämään tällä pienellä. Toivon mukaan jatkokin sujuu samanlaisella otteella. Ihan varmasti sieltä alkaa rohkeuden myötä tulla omaa persoonaakin esiin ja sitä mielenkiinnolla odotamme

Everything has gone so well with the first day. She eats well, loves to go out in the leash, gives us her unconditional love. I can see that she´s still a bit tired but she´s willing to get things right. She´s had a couple of pees on the floor but it´s not a big deal, we´ll go right away outside where she usually pees again  and gets praises and thankings.
My only worry is that she drinks so little, oh and another thing is that she´s scratching herself all the time, all over. I just hope she doesn't have bad allergies... We are about to see the doctor next week, hopefully we´ll find out what it is.
Altogether, it´s amazing how easily and smoothly everything is happening for her... at least for now!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti